1239359974_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tämä on helppo valmistaa ja yllättävän herkullinen! Ja mikä parasta, melko terveellinen (itse teimme vähärasvaisesta jauhelihasta ja juusto oli 9 %:sta).

Raaka-aineet (4 annosta)

 

1 kpl                    kesäkurpitsaa

1 tlk                     tomaattimurskaa

1 tlk                     valkoisia papuja tomaattikastikkeessa

1 kpl                    sipuli

200 g                   jauhelihaa

mustapippurirouhetta

suolaa

basilikaa

oreganoa

juustoraastetta maun mukaan pinnalle

 

Ohjeet:

Halkaise kesäkurpitsa ja poista siemenet pikkulusikalla. Paloittele pieniksi kuutioiksi. Laita kestävään uunivuokaan kuutiot, tomaattimurska ja valutetut pavut. Mausta osalla mustapippurirouheella.

 

Silppua sipuli. Paista jauheliha ja sipuli pannulla. Mausta. Kaada seos vuokaan ja sekoita. Laita pinnalle juustoraastetta.

 

Paista 200 C – n. ½ tuntia tai 45 minuuttia.

 

Tarjoile tuoresalaatin ja hapankorppujen kera!