Tämä on helppo valmistaa ja yllättävän herkullinen! Ja mikä parasta, melko terveellinen (itse teimme vähärasvaisesta jauhelihasta ja juusto oli 9 %:sta).
Raaka-aineet (4 annosta)
1 kpl kesäkurpitsaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1 kpl sipuli
200 g jauhelihaa
mustapippurirouhetta
suolaa
basilikaa
oreganoa
juustoraastetta maun mukaan pinnalle
Ohjeet:
Halkaise kesäkurpitsa ja poista siemenet pikkulusikalla. Paloittele pieniksi kuutioiksi. Laita kestävään uunivuokaan kuutiot, tomaattimurska ja valutetut pavut. Mausta osalla mustapippurirouheella.
Silppua sipuli. Paista jauheliha ja sipuli pannulla. Mausta. Kaada seos vuokaan ja sekoita. Laita pinnalle juustoraastetta.
Paista 200 C – n. ½ tuntia tai 45 minuuttia.
Tarjoile tuoresalaatin ja hapankorppujen kera!
Kommentit