AINEKSET:
175 g                   voita tai margariinia
175 g                   tummaa suklaata
2 dl                      sokeria
3                           kananmunaa
n. 1 ½  dl            vehnäjauhoja
 
KUORRUTE:
Sulata 150 grammaa suklaata vesihauteessa tai mikrossa ja levitä suklaa kakun päälle.
Koristeeksi esim. suklaanmakuista koristeraetta (Meira)
 
VALMISTUS:
1. Säädä uuni 200 asteeseen. Sulata rasva kattilassa ja ota kattila liedeltä. Paloittele suklaa. Anna suklaapalojen sulaa lämpimään rasvaan.
 
2. Erottele keltuaiset ja valkuaiset. Lisää suklaarasvaan sokeri ja keltuaiset. Vatkaa jokainen keltuainen seokseen huolellisesti. Sekoita jauhot taikinaan.
 
3. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Kääntele vaahto taikinaan varovasti.
 
4. Voitele ja jauhota irtopohjavuoka (halkaisija noin 22 cm). Kaada taikina vuokaan.
 
5. Paista uunin alaosassa ritilällä noin 30 minuuttia. Kakku jää sisältä hieman tahmeaksi. Irrota vuoan reunat ja anna kakun jäähtyä.
 
6. Tee suklaakuorrute ja koristele.